Шановні панове!

Повідомляємо, що відповідно до рішення КМДА про введення карантинних обмежень у м. Києві з 05.04.2021 по 16.04.2021 р. «Видавництво «Арій» працюватиме в черговому режимі.

Усі замовлення в цей період будуть прийматися та відвантажуватися щовівторка і щоп’ятниці.

У разі виникнення питань просимо звертатися за телефонами:

067-231-83-42
067-658-19-48.

Про відновлення звичного штатного режиму роботи повідомимо після офіційного рішення влади.
Перепрошуємо за незручності та сподіваємося на ваше розуміння.
З повагою, колектив «Видавництва «АРІЙ»

Вхід

Збірник рецептур націон. страв та кулінар. виробів

553 грн.

Код: 47807

Автор: Шалимінов О.В.

Назва: Збірник рецептур націон. страв та кулінар. виробів

Серія: Выберите из списка

ISBN: 978-966-498-495-6

К-сть с.: 992

Рік видання: 2019

Тип палітурки: Тверда золоте тиснення

Формат: 170x240

Маса, гр.: 1048

До книги увійшли: Збірник рецептур національних страв та кулінарних виробів для підприємств громадського харчування, затверджений наказом Міністерства зовнішніх економічних зв’язків і торгівлі України № 484 від 06.07.99 р., що складається з 15 розділів, у яких пропонуються рецептури кухонь народів України, Росії, Білорусі, Молдови, Естонії, Литви, Латвії, Грузії, Вірменії, Азербайджану, Узбекистану, Казахстану, Туркменистану, Киргизстану й Таджикистану, і 30 таблиць із нормами витрат сировини, виходу готової продукції, відходів і втрат у процесі кулінарного обробляння продуктів, а також основні правові, нормативно-правові й інші акти, що регулюють діяльність суб’єктів господарювання в галузі ресторанного господарства.

Інші товари цієї серії