Вхід

Збірник рецептур націон. страв та кулінар. виробів

Збірник рецептур націон. страв та кулінар. виробів
грн.

Код: 27665

Автор: Шалимінов О.В.

Назва: Збірник рецептур націон. страв та кулінар. виробів

Серія: Выберите из списка

ISBN: 978-966-498-162-7

К-сть с.: 992

Рік видання: 2016

Тип палітурки: б

Формат: 170x240

Маса, гр.: 1048

До книги увійшли: Збірник рецептур національних страв та кулінарних виробів для підприємств громадського харчування, затверджений наказом Міністерства зовнішніх економічних зв’язків і торгівлі України від 06.07.99 № 484, що складається з 15 розділів, у яких пропонуються рецептури кухонь народів України, Росії, Білорусі, Молдови, Естонії, Литви, Латвії, Грузії, Вірменії, Азербайджану, Узбекистану, Казахстану, Туркменистану, Киргизстану й Таджикистану, і 30 таблиць із нормами витрат сировини, виходу готової продукції, відходів і втрат у процесі кулінарного обробляння продуктів; основні правові, нормативно-правові й інші акти, що регулюють діяльність суб’єктів господарювання у сфері ресторанного господарства.

Інші товари цієї серії